Besparen

Uiteraard kunst u besparen op kwaliteit. Maar denk er wel om dat u slechts éénmaal kunststof kozijnen aanschaft. Vaak zijn de besparingen minimaal. En dat terwijl u levenslang met uw besparingen wordt geconfronteerd

Kwaliteit

Waarom zou u besparen terwijl u bij ons de beste kwaliteit kozijnen kopen kunt tegen de laagste prijs? Maak uw kozijnrenovatie ook echt woningverbetering en geniet van de kwaliteit van Schuco kunststof kozijnen.

Laagste prijs

Bij ons betaalt u de laagste prijs voor kozijnen inclusief montage. We leveren niet voor niets een totaalpakket aan voordelen aan, zoals gratis advies, perfecte montage en betaling achteraf. Meer weten? Bel ons!!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Altijd de laagste prijs voor de beste kwaliteit

Als u nieuwe kozijnen kopen gaat, is de prijs meestal het eerste waar u naar kijkt. Logisch, maar dit zou niet het eerste criterium moeten zijn. Bij ons staat kwaliteit op 1. En dan bieden we natuurlijk de beste kozijnen tegen de laagste prijs. Ook onze montage wordt zorgvuldig uitgevoerd. Alles wordt geplaatst volgens richtlijnen van VKG, KOMO en Schuco International.

De laagste prijs voor kwaliteit

Wilt u ook weten wat kunststof kozijnen voor uw woning kosten? Maak dan een vrijblijvende afspraak om direct de allerlaagste prijs voor Schuco gemonteerde kunststof kozijnen te krijgen. Altijd de beste prijs...!!!
Klik Hier

Kunststof voordeur prijzen

Op zoek naar een kunststof voordeur voor de beste prijs? Maak kennis met onze eigen productie deuren

Voordeuren

Kunststof deuren uit eigen productielijn zijn beter, steviger en goedkoper dan deurpanelen.
Klik Hier

Kunststof schuifpui

Wilt u een prachtige schuifpui? Schuco maakt schoonheid betaalbaar voor elk budget.

Schuifpui prijzen

Ook schuifpuien hebben grote prijsverschillen. Maar als kwaliteit ook bij u voorop staat is er maar één de goedkoopste!
Klik Hier

Schuco kozijnen

Kwaliteit maakt het verschil. Kies voor de meest duurzame oplossing met kozijnen van Schuco

Duurzame kozijnen

Schuco maakt de meest duurzame kozijnen. Levenslang onderhoudsvrij!!
De beste prijs?

Hoe worden prijzen van kunststof kozijnen berekend?

Een veelgestelde vraag is hoe de prijs van kunststof kozijnen is opgebouwd. Logisch is dat bewegende delen duurder zijn dan vaste ramen. Roosters en andere zaken hebben ook meerprijs. Tot zover erg begrijpelijk allemaal. Daarbij zijn er verschillende manieren om kozijnen te monteren. Ook nog duidelijk. Maar hoe ontstaan dan de grote prijsverschillen tussen alle aanbieders?

Prijsverschil in model

Uiteraard zit er verschil in prijs wanneer er meer bewegende onderdelen in uw kozijn verwerkt zitten. Bijvoorbeeld een kunststof kozijn bestaande uit drie delen met één, twee of zelfs drie draaikiep ramen hebben niet dezelfde prijs. Ook de afmetingen van verschillende kozijnen zijn logischerwijze verschillend. Dan kan er nog gewerkt worden met HR++ glas, maar ook met tripple HR+++ glas. Daarna komen zaken als houtnerf binnenzijde, buitenzijde, aanslag ivm stelkozijnen en alle andere zaken die invloed hebben op de prijs van kunststof kozijnen.

De prijsverschillen uitgelegd

Bedrijven die met vertegenwoordigers werken hanteren ook andere prijzen. Ten eerste zijn vertegenwoordigers duur. Vaak krijgen deze ongeveer 5 tot 10% van uw aankoopbedrag. Daar komt nog bij dat zij vaak in dure auto’s van de zaak rijden. Ook weer een kostenpost die u als consument moet betalen. En hierboven hadden we al benoemd dat montage kan verschillen. Een bedrijf dat minder goed plaatst door bijvoorbeeld uw houten kozijnen te gaan bekleden is sneller klaar met de montage, en kan daardoor lagere prijzen hanteren. Ook op het hang en sluitwerk kan flink worden bespaard door leveranciers. Net als op de kwaliteit van de kozijnen zelf. Bijvoorbeeld een merk dat minder weekdelen gebruikt, of minder dik staal. 

Bespaar niet op kwaliteit

Even ter verduidelijking: ”dit zijn essentiele zaken waar u niet op zou moeten besparen!!”
Beter is het om een goede leverancier te zoeken die u daar op wijst. Dan kunt u in elk geval bewust kiezen waar u met minder genoegen wilt nemen en waar juist niet. Grote puien zoals schuifpuien, deuren en extreem grote raamkozijnen kunnen niet goed gemonteerd worden als op één van bovengenoemde zaken wordt wegbezuinigd, en deze besparingen komt u gegarandeerd in een later stadium weer tegen. We hebben al meegemaakt bij andere leveranciers dat binnen een jaar bepaalde ramen of deuren niet goed meer sluiten. 

We nemen geen garantie over van door derden geplaatste kozijnen. Alleen als we zelf de kozijnen geleverd en gemonteerd hebben kunnen we de maximale garantie afgeven van 20 jaar. Wilt u meer weten over onze montagewijze? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we u op de best mogelijke wijze kunnen adviseren. Daarbij garanderen we ook nog eens de laagste prijs voor alles wat we leveren en monteren. En de betaling? Die is achteraf natuurlijk. Zo voorkomt u dat u het volgende schrijnende voorbeeld bent dat via de rijdende rechter zaken opgelost moet krijgen.