Hoe monteren wij kunststof kozijnen?

Natuurlijk wilt u weten hoe we monteren, plaatsen en afleveren. En ondanks dat onze adviseurs u uitvoerig kunnen vertellen wat onze werkwijze is, kunnen we ons voorstellen dat andere verhalen, referenties en ervaringen van klanten ook mee helpen om tot een goede beslissing te kunnen komen.

Ontvang referenties uit uw woonplaats

Daarom hebben we een aantal referenties geplaatst van mensen waar we gemonteerd hebben. Wilt u liever referenties ontvangen specifiek in uw stad? Neem dan even contact met ons op zodat we u gerichte referenties kunnen sturen van ervaringen van stadgenoten. We hebben overal in Nederland gemonteerd, dus u vindt onze kunststof kozijnen ook bij u in de buurt.

Lees de ervaringen van anderen

” Op de website stond een contactformuliertje. Omdat we best benieuwd waren wat Schuco kunststof kozijnen zouden kosten hebben we een afspraak gemaakt. 16.000 Euro voor onze hele woning. De montage ging uiterst precies en we konden merken dat de monteurs veel ervaring hebben in het plaatsen van kunststof kozijnen. Voor ons een echte aanrader.”

Han en Silvia Schipper uit Zoetermeer

” Bij ons zijn al veel woningen gerenoveerd, en we wilden wel eens weten wat nieuwe kozijnen zouden kosten. Prijs viel mee, maar was wel duurder dan we dachten. Nog een ander bedrijf gevraagd en deze kwam met een vergelijkbare prijs, maar deze vertegenwoordiger gaf ons meer vertrouwen en we konden achteraf betalen. Er was een raam dat niet gelijk goed open kon omdat we een nieuwe keuken gekregen hebben nadat er ingemeten was, maar dit is kostenloos opgelost door ze. Daarom kunnen niet anders dan 5 sterren geven voor service en montage!!

Melanie Bakker

” Onze ervaring is positief. Prijs goed, montage goed, afwerking goed, kortom alles goed!

Cor B

Door kennissen hier een offerte aangevraagd. Niet goedkoper dan onze eerste offerte, maar door de goede ervaring van onze vrienden hebben we toch hier gekocht. Maar goed ook achteraf, want ze hadden nog een verkeerde kleur voordeur over van een vorige montage, en deze paste hier mooi bij.

Inge en Marc Bruijnewoud

” Helaas kan ik geen 5 sterren geven. Met de vertegenwoordiger had ik staalblauw opgegeven. Maar toen de monteur in kwam meten heeft deze met mijn vrouw afgesproken dat het donkergroen zou worden. Ik kwam daar pas 2 weken later achter, en toen waren blijkbaar de kozijnen al in productie. Het resultaat is wel mooi geworden maar niet in de vooraf afgesproken kleur dus.”

Benny Schierman uit Zwolle

Reactie eigenaar:
”Helaas is deze miscommunicatie ontstaan. Deze had natuurlijk voorkomen kunnen worden als u ten tijde van inmeten ook aanwezig was, of als u vooraf goed met uw vrouw besproken had om welke kleur het ging. Toch bedankt voor uw review.”