Nieuwste generatie kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen van Schuco zijn al decennia lang de meest verkochte kozijnen in heel Europa. Dat komt doordat Schuco als geen ander steeds de markt een stapje voor is. Schuco is een zeer innovatief merk dat veel geld in ontwikkeling steekt van haar product.

Daardoor worden Schuco kozijnen vaak gebruikt voor zowel de particuliere markt als ook voor de zakelijke markt. Steeds meer architecten en aannemers zorgen dat ze gebruik maken van de meest veilige en beste kunststof kozijnen. Vooral als het op duurzaamheid aankomt zijn Schuco kozijnen de meest geschikte kozijnen om aan te schaffen.

Zo zijn de kozijnen van Schuco als eerste gemaakt met de echte houtlook verbinding. Een haaks geprepareerd profiel dat niet van hout te onderscheiden is. Deze profielen kunnnen ook nog voorzien worden van een houtnerf, die als het ware op het kozijn gebrand wordt.

Daardoor kiezen steeds meer mensen voor de kwaliteit van Schuco als ze nieuwe kunststof kozijnen willen aanschaffen. Meer over de kwaliteit en duurzaamheid van Schuco kozijnen vindt u onder de link.

Kunststof kozijnen isolatie waardes

Verschil tussen Schuco en andere merken?

Ondanks dat aan het uiterlijk niet veel onderscheid te ontdekken valt, zitten er toch wel aanzienlijke verschillen aan de diverse merken kunststof kozijnen welke in omloop zijn. Zo is de stalen kern die in het kozijn zit nogal afwijkend bij elk merk.

Stalen kern

Schuco heeft een gepatenteerde kern van 1,1 milimeter gegalvaniseerd staal. Dat is uniek en daarmee kenmerkt Schuco zich al in de markt. Daarbij zijn de Schuco profielen makkelijk en mooi strak af te werken aan de binnenkant, door het gebruik van een gleuf waarin de afwerklatten komen. Zo wordt er naadloos en onzichtbaar afgewerkt.

Kleurvastheid

Verder maakt Schuco geen gebruik van weekdelen waardoor kleurvastheid kan worden gegarandeerd. Ook dit is zeer onderscheidend ten opzichte van andere kunststof kozijnen.

Hoogste isolatiewaardes

Schuco is niet alleen steviger, maar ook duurzamer. Zo heeft Schuco van alle kunststof kozijnen de hoogste isolatiewaardes. Deze liggen ver boven de norm. Nemen we nog het kwalitatief hoogstaande originele Schuco beslag mee in de vergelijkingen, is ook dit bovengemiddeld goed.

Perfecte montage gegarandeerd

Wij adviseren niet alleen Schuco kozijnen, maar we streven er ook naar om deze op de juiste manier in uw woning gemonteerd te krijgen. Daarom doen we ook de montage volledig binnen eigen beheer. Daardoor bent u verzekerd van een hoge kwaliteit van uw nieuwe kozijnen, en zo kunnen we ook het maximale rendement uit de kozijnen halen. Allemaal in uw voordeel dus.

Voordelen kunststof kozijnen

  • Kunststof kozijnen hoeven niet geschilderd te worden.
  • Moderne kunststof kozijnen zijn voorzien van HR++ beglazing glas. Dit scheelt in stookkosten en energieverbruik.
  • Kunststof kozijnen hebben een lange levensduur (ongeveer 50 jaar).
  • Kunststof kozijnen zij recyclebaar waardoor het materiaal weer opnieuw gebruikt kan worden.
  • Hedendaagse kunststof kozijnen zijn milieuvriendelijk.
  • Kunststof kozijnen zijn brandvertragend.
  • Bieden preventie tegen inbraak.
  • Geluidsisolerend.

Kunststof kozijnen offerte aanvragen

Wilt u ook meer weten? Vraag dan een vrijblijvende offerte voor kunststof kozijnen van Schuco aan. Eén van onze adviseurs zal dan zo snel mogelijk contact met u opnemen omtrent uw mogelijkheden.