Kunststof voordeuren van Schuco

Het kozijn dat de meeste aandacht verdient is natuurlijk de voordeur. Ten eerste moet het de uitstraling geven die u wenst. Daarbij moet de kunststof voordeur in de stijl van uw woning passen, en als laatste moet de voordeur stevig, veilig, sterk en duurzaam zijn.

Schuco biedt al deze mogelijkheden in haar kunststof voordeuren. Zo is het hang en sluitwerk voorzien van SKG*** om te zorgen dat inbrekers geen mogelijkheid hebben om uw woning te betreden.

De uitstraling

Ook aan de uitstraling heeft Schuco ruimschoots gedacht. Met meer dan 100 modellen en verschillende voordeuren is er voor elke wens en type woning zeker een passende kunststof voordeur te kopen. Er kan gekozen worden om de voordeur van een houtnerf te voorzien, zodat zelfs een doorgewinterde timmerman niet meer kan zien dat u een kunststof voordeur heeft.

Ook aan duurzaamheid geen gebrek met Schuco voordeuren. Elk onderdeel is honderden keren getest op mogelijke zwakheden, zodat we zeker weten dat uw nieuwe voordeur jarenlang meegaat zonder onderhoud. Schuco kunststof deurkozijnen zijn voorzien van het hardste staal om te zorgen dat deze levenslang meegaan en levenslang veiligheid bieden tegen inbrekers.

Deuren altijd met inclusief kozijn vervangen

Om op een correcte wijze een kunststof deur te plaatsen, is het noodzakelijk dat ook het hele omliggende kozijn vervangen wordt. Anders zouden we een kunststof deur in een houten kozijn moeten monteren, en dat kan natuurlijk niet de bedoeling van een goede renovatie zijn.

Voordeur met zijlicht

Het kan voorkomen dat het hele kozijn van uw deur bestaat uit de deur zelf, met daarnaast een zijlicht. In zo’n geval wordt alles vervangen. Dus de complete kunststof deur met zijlicht. Voordeel is dan ook dat u kunt kiezen voor een andere indeling, bijvoorbeeld meer glas,of juist meer dicht, deur in het midden of juist niet.. Vaak wordt dit met de monteur die komt inmeten goed besproken. Als u kiest voor meer glas kan ook voor melkglas worden gekozen zodat er wel licht naar binnen komt.

Kunststof voordeuren met brievenbus

Vaak horen we dat er geen brievenbus in een voordeur kan gemonteerd worden. Dat klopt niet. Zelfs in een deurpaneel kan wel een brievenbus, maar het deurpaneel wordt daar wel zwakker van. Beter is het om te kiezen uit een voordeur uit eigen productie. Deze zijn steviger, en in zo’n deur kan ook veilig een brievenbus gemonteerd worden zonder dat de deur aan kwaliteit moet inleveren. Sowieso raden we aan om een deur uit onze eigen productielijn te kiezen, omdat deze steviger, inbraakveiliger en kleurvaster zijn dan alle andere deuren.

Kunststof deuren afbeeldingen

Enkele voorbeelden zien van eigen gemaakte kunststof deuren? Zie hieronder enkele geplaatste deuren. Heeft u zelf een idee over hoe uw nieuwe deur er uit moet zien? Ook dat kan. We kunnen vrijwel elke deur maken die u in gedachte heeft. Neem daarvoor contact met ons op.

Inbraakveilig

Met een kunststof voordeur vermindert u de kans op woninginbraak zelfs met 95%. Een veilig gevoel, denken wij. Maak ook kennis met Schuco kunststof voordeuren. We helpen u graag verder.