Kunststof voordeuren van Schuco

Het kozijn dat de meeste aandacht verdient is natuurlijk de voordeur. Ten eerste moet het de uitstraling geven die u wenst. Daarbij moet de kunststof voordeur in de stijl van uw woning passen, en als laatste moet de voordeur stevig, veilig, sterk en duurzaam zijn.

Schuco biedt al deze mogelijkheden in haar kunststof voordeuren. Zo is het hang en sluitwerk voorzien van SKG*** om te zorgen dat inbrekers geen mogelijkheid hebben om uw woning te betreden.

De uitstraling van uw voordeur

Ook aan de uitstraling heeft Schuco ruimschoots gedacht. Met meer dan 100 modellen en verschillende voordeuren is er voor elke wens en type woning zeker een passende kunststof voordeur te kopen. Er kan gekozen worden om de voordeur van een houtnerf te voorzien, zodat zelfs een doorgewinterde timmerman niet meer kan zien dat u een kunststof voordeur heeft.

Ook aan duurzaamheid geen gebrek met Schuco voordeuren. Elk onderdeel is honderden keren getest op mogelijke zwakheden, zodat we zeker weten dat uw nieuwe voordeur jarenlang meegaat zonder onderhoud. Schuco kunststof deurkozijnen zijn voorzien van het hardste staal om te zorgen dat deze levenslang meegaan en levenslang veiligheid bieden tegen inbrekers.

Kunststof voordeuren van Schuco zijn inbraakveilig

Met een kunststof voordeur vermindert u de kans op woninginbraak zelfs met 95%. Een veilig gevoel, denken wij.

Maak ook kennis met Schuco kunststof voordeuren. We helpen u graag verder.