Schuco kunststof schuifpui

Schuco heeft zich maximaal doorontwikkeld op gemak en comfort. Juist daardoor is Schuco de marktleider en trendsetter voor uw nieuwe kunststof schuifpui.

Schuco Easy slide schuifpui

De Easy Slide Schüco Corona CT 70 HS is een constructie op basis van het Schüco Corona CT 70 systeem. Met thermisch gescheiden hefschuifdeurdrempel en versterkingsprofielen staat de Easy Slide garant voor de allerhoogste isolatie waardes.

De drempel van de hefschuifdeur is zorgvuldig samengesteld zodat er een luchtdichte ontkoppeling tussen binnen- en buitenbereik plaatsvindt. Dit nieuwe afdichtingssysteem zorgt daardoor voor maximale wind- en slagregendichtheid en voor optimale geluidsisolatie. Uiteraard voldoen alle sluit en dichtingssystemen aan de hoogste eisen op het gebied van inbraakwering en veiligheid.

Alle Schuco Easy slide schuifpuien kunnen in elke gewenste kleur geleverd worden.

Schuco Thermoslide schuifpui

Toch meer isolatie nodig? Of wellicht geeft de bouw van uw woning de voorkeur aan een nog meer stevige, duurzamere en sterkere optie? Dan heeft Schuco ook nog de thermoslide schuifpui. De allerbeste optie welke ook zeer geschikt is voor nog grotere puien. Denk dan aan afmetingen van totaal 5 meter of meer. Ook deze thermoslide schuifpui wordt door ons vakkundig en professioneel gemonteerd en afgewerkt voor levenslang onderhoudsvrij.

Prijs Schuco Schuifpui

Een veelgestelde vraag is natuurlijk: Wat kost een schuifpui van Schuco? Of wat is de prijs van Schuco schuifdeuren? Natuurlijk is de afmeting belangrijk, net als het type schuifpui. De prijs van onze meest verkochte schuifpui inclusief montage en garantie ligt bij een afmeting van ca 3 meter breed en 2 meter hoog zo rond de € 4500 euro.

Schuco Haaksbergen geeft altijd de voorkeur aan totaalprijzen. Zo geven we ook het liefst een prijs inclusief een volledige montage en afwerking. Daardoor weten wij zeker dat alles gebeurt zoals verwacht mag worden. Daarom kunnen we maar liefst 20 jaar garantie afgeven op onze kunststof schuifdeuren van Schuco.

Meer weten over Schuco schuifpuien? Neem contact op met EA-Kunststoftechniek