Schuco kunststof schuifpui

Schuco heeft zich maximaal doorontwikkeld op gemak en comfort. Juist daardoor is Schuco de marktleider en trendsetter voor uw nieuwe kunststof schuifpui.

Er worden tegenwoordig slechts hefschuifpuien geleverd. Omdat de kwaliteit van de hefschuifpuien zich de laatste jaren flink doorontwikkeld heeft is het verschil in kwaliteit dusdanig groot geworden dat de kiepschuifpuien geheel uit de markt verdwenen zijn, behalve bij achtergebleven leveranciers.

Uiteraard kunnen we nog wel kiepschuifpuien maken maar dan alleen als de totale breedte afmeting niet groter is dan ca 2 meter. Tot 2 meter is een kiepschuifpui nog een goed alternatief als vervanging van bijvoorbeeld een achterdeur met zijlicht.

In alle andere gevallen gaat onze voorkeur uit naar de hefschuif-variant.

Schuco Easy slide schuifpui

De Easy Slide Schüco Corona CT 70 HS is een constructie op basis van het Schüco Corona CT 70 systeem. Met thermisch gescheiden hefschuifdeurdrempel en versterkingsprofielen staat de Easy Slide garant voor de allerhoogste isolatie waardes.

De drempel van de hefschuifdeur is zorgvuldig samengesteld zodat er een luchtdichte ontkoppeling tussen binnen- en buitenbereik plaatsvindt. Dit nieuwe afdichtingssysteem zorgt daardoor voor maximale wind- en slagregendichtheid en voor optimale geluidsisolatie. Uiteraard voldoen alle sluit en dichtingssystemen aan de hoogste eisen op het gebied van inbraakwering en veiligheid.

Alle Schuco Easy slide schuifpuien kunnen in elke gewenste kleur geleverd worden.

Schuco Easy Slide
Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Schucoral_thermoslide-1024x1024.jpg

Schuco Thermoslide schuifpui

Toch meer isolatie nodig? Of wellicht geeft de bouw van uw woning de voorkeur aan een nog meer stevige, duurzamere en sterkere optie?

Dan heeft Schuco ook nog de thermoslide schuifpui. De allerbeste optie welke ook zeer geschikt is voor nog grotere puien. Denk dan aan afmetingen van totaal 5 meter of meer.

Ook deze thermoslide schuifpui wordt door ons vakkundig en professioneel gemonteerd en afgewerkt voor levenslang onderhoudsvrij.

De thermoslide schuifpui is zeer geschikt voor tripple HR+++ glaspartijen.

Ook de thermoslide schuifpui kan in alle kleuren worden geleverd. Vraag meer informatie aan onze adviseur.

Prijs Schuco Schuifpui

Een veelgestelde vraag is natuurlijk: Wat kost een schuifpui van Schuco? Of wat is de prijs van Schuco schuifdeuren? Natuurlijk is de afmeting belangrijk, net als het type schuifpui. De prijs van onze meest verkochte schuifpui inclusief montage en garantie ligt bij een afmeting van ca 3 meter breed en 2 meter hoog zo rond de € 4900 euro.

Schuco Haaksbergen geeft altijd de voorkeur aan totaalprijzen. Zo geven we ook het liefst een prijs inclusief een volledige montage en afwerking. Daardoor weten wij zeker dat alles gebeurt zoals verwacht mag worden. Daarom kunnen we maar liefst 20 jaar garantie afgeven op onze kunststof schuifdeuren van Schuco.

Dubbele schuifpui

Natuurlijk kan een woning ook een grote opening onderverdelen in meerdere vakken. Denk dan bijvoorbeeld aan een 4-vaks verdeling. In zo’n geval kan gekozen worden voor een schuifpui in 4 delen.

Dit is eigenlijk een dubbele schuifpui. De gehele pui bestaat vaak uit 2 schuivende delen die onafhankelijk van elkaar kunnen worden geopend.

Zoals hiernaast is afgebeeld bestaat deze pui uit een dubbele schuifpui, of 4 delige schuifpui.

In dit geval is gekozen om de middelste delen naar buiten te kunnen schuiven

De voordelen van een dubbele schuifpui zijn:

  • grote opening in het midden
  • geen ruimteverlies zowel buiten als binnen
  • kan niet dichtwaaien
  • met 2 vingers te openen
  • goed isolerend (indien gesloten)

Prijs 4 delige schuifpui

De prijzen van zo’n dubbele schuifpui inclusief montage en overige werkzaamheden beginnen vanaf € 6000 Euro

Meer weten over Schuco schuifpuien? Neem contact op met EA-Kunststoftechniek